Les vår blogg

as3 employment AS3 Employment er en del av AS3

AS3 er en nordisk bedrift med virksomhet i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Vi har hjulpet mennesker videre i jobb og karriere siden 1989. Idag er AS3 en av nordens største innen Job Transition Management - både i offentlig og privat sektor. 

 

1989
En ny start

Allan Gross-Nielsen og Søren Christiansen starter i 1989 virksomheten JobPartner og la med dette ned den første grunnsteinen til det som i dag er AS3. Ideen var helt fra begynnelsen å tilby støtte til individer og bedrifter i forbindelse med endringsprosesser og oppsigelser.

1997
Nytt navn
I 1997 bytter JobPartner navn til AS3 – basert på navnet til bedriftens grunnleggere. AS3 er nå et konsulentfirma med fokus på rådgivning til mennesker og organisasjoner som gjennomgår endringsprosesser i arbeidslivet – gjennom det vi kaller Job Transition Management

1999
Gir ut bok
Det var tidlig ambisjoner om å løfte frem god dokumentasjon fra fagfeltet. I 1999 publiserte AS3 sin første bok «En verdig oppsigelse». Boken var den første i en serie bøker som i dag er oversatt til svensk, norsk, dansk og engelsk. Boken har til dags dato solgt over 20 000 eksemplarer.

2000
Oppstart i Sverige

AS3 starter et datterselskap i Sverige. Først i Malmø og Skagen-regionen og deretter i Stockholm og Gøteborg.

2002
Oppstart i Norge
AS3 etablerer et datterselskap i Norge
Samme år utpekes AS3 til «Årets gaselle» i Danmark.

2004
Oppstart i Finland
AS3 etablerer et datterselskap i Finland.
AS3 endrer navn til AS3 Companies. Dette er første ledd i en omorganiserings- og «rebrandingprosess» for bedriftens forretningsområder. AS3 blir samlebetegnelsen for alle konsernets forretningsområder som har spesialisert seg på ulike områder innen jobbmessige endringsprosesser.

2008 
AS3 – akkreditert utdanning 

AS3's interne Transition Coach-utdannelse godkjennes som den første i Norden. Akkrediteringen er ved EMCC (European Mentoring and Coaching Council). 

2009 
AS3 når en milepæl 
Virksomheten feirer 20 års jubileum i Norden. 

2010 
10 år i Sverige 
AS3 feirer 10 fremgangsrike år i Sverige 

2011
En ny transisjonsforståelse

AS3 gjør en nylansering av transisjonsbegrepet. AS3 er grunnlagt på et solid teoretisk fundament og erfaring som strekker seg over to tiår samt forskning. Målet er å hele tiden være oppdatert på arbeidslivets økende kompleksitet, variasjon og omfang av endringer som utfolder seg i bedrifter og for individer i dag.

De første rådgiverne avslutter AS3's Transition Coach-utdannelse etter mer en 2 års studier (1200 timer)

2014
AS3 feirer 25 år

25 år har gått siden bedriften JobPartner startet opp i Danmark – i dag under navnet AS3. Siden vår oppstart har vi gitt rådgivning til flere tusen deltagere. 

2015 AS3 Employment i Norden
AS3 Employment åpner kontorer i Norge og Sverige

2019 AS3 Employment i Norden
30 år har gått siden JobPartner, nå AS3, startet opp. I Norge har vi nå kontorer fra Agder i sør til Nordland i Nord.