Fokus på Resultater og kundetilfredshet

Om AS3 Employment

Vi i AS3 Employment har utelukkende spesialisert oss på rådgivning for å hjelpe mennesker å komme videre på arbeidsmarkedet siden 1989.

Vår erfaring

Vi har lang og bred erfaring og ekspertise med arbeidsrelatert rådgivning av deltagere med ulik bakgrunn, utgangspunkt og ønsker. Vi har gjennom ulike samarbeid i hele Norden gjennomført en rekke ulike tiltak og program. Alle våre rådgivere har en bred utdannelsesbakgrunn og erfaring fra arbeidslivet. Dette gjør at vi kan stille opp med ett team som har både de yrkesmessige forutsetningene og personlige kvalifikasjonene for å kunne hjelpe deg videre på arbeidsmarkedet.

30000

er hvert år i rådgivning hos AS3 i Norden

Vårt kvalitetskonsept

Felles for alle våre rådgivningsprosesser er at kvalitet har høyeste prioritet. For oss er det helt avgjørende at vår rådgivning alltid er av høy kvalitet og at du som deltager opplever møtet med oss som positivt. En viktig del av vårt kvalitetskonsept er blant annet at vi innleder alle våre prosesser med å kartlegge hvilke forventninger du har til samarbeidet med oss.

Fokus på resultater og kundetilfredshet

Vi i AS3 Employment fokuserer på effektene og hvor fornøyde våre kunder er. For å forsikre oss om at vi alltid oppfyller våre kvalitetskrav undersøker vi jevnlig hvor fornøyde våre deltagere er med våre fremgangsmåter. Dette gjennomføres ved at alle våre deltagere får muligheten til å besvare et elektronisk spørreskjema. Ved hjelp av evalueringene holder vi oss alltid oppdaterte på deltagernes vurderinger av våre fremgangsmåter og prosesser. Vi tar i bruk evalueringene i vår interne kvalitetssikring og diskuterer dem med våre rådgivere. På denne måten kan vi raskt endre vår rådgivning ved behov.

AS3 Portalen

Alle deltagere hos AS3 Employment får adgang til vår internettbaserte portal. Portalen samler alt det man trenger til sin jobbsøking på ett sted - 24 timer i døgnet.

Les mer om portalen

Dette skal til for å bli karriererådgiver

Dette innlegg er dedikert til deg som vurderer å søke på jobb som karriererådgiver i AS3 Employment og er litt usikker på om du har kompetansen vi leter etter

bli karriererådgiver

AS3 kontorer

AS3 Employment har kontorer i flere byer i Norge. Finn vår AS3-kontorer/jobbsentere her eller ta kontakt per telefon +47 907 31 309

HER FINNER DU OSS
TRANSITION COAHCHING

TEORI OG UTDANNELSE

Vi arbeider ut i fra psykologisk transisjonsteori – menneskelige reaksjoner på endringer – som ble utviklet av klant annet Kurt Lewin, Edgar H. Schein og John P. Kotter, samt praktikeren William Bridges. Transisjonsteorien danner også grunnlag for vår Transition Coach-utdannelse som den første av sitt slag ble akkreditert av EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

LES MER OM TEORI OG UTDANNELSE