Les vår blogg

as3 karriereveiledning Våre tjenester

Utvikling av en profesjonell LinkedIn profil

Å bruke sosiale medier for å profilere - og synliggjøre seg selv ovenfor arbeidsgivere blir mer og mer vanlig – og nødvendig. med De aller fleste arbeidsgivere «googler» kandidater i en jobbsøkerprosess, og du bør derfor ha oppdaterte profiler. LinkedIn er med flere hundre millioner brukere ubetinget verdens største profesjonelle og arbeidslivsrettede sosiale mediet og ved å bruke dette bevisst er du straks nærmere drømmejobben. Vi bistår deg i utviklingen av en profesjonell og tydelig LinkedIn profil som synliggjør deg overfor nettverket ditt, virksomheter og jobbformidlere. Vi utarbeider også en aktivitetsplan for sosiale medier og konkrete tips til hvordan du aktivt kan benytte sosiale medier for å tydeliggjøre din kompetanse og dermed effektivisere din jobbsøking. Pris: 3.125,- kr.

Trening til jobb-intervju

Jobbintervjuet er kanskje den viktigste delen av ansettelsesprosessen, både for bedriften og deg. I det øyeblikket du blir innkalt til jobbintervju har du kommet gjennom det første nåløyet i jobbsøkingen; i seg selv en suksess. Det betyr at din kompetanse er relevant og at bedriften har fått et godt inntrykk av deg. Nå gjelder det å overbevise om at du er den medarbeideren de leter etter. Vi hjelper deg med å trene på jobbintervjuet slik at du stiller forberedt til denne viktige dagen! Vi foretar et fiktivt intervju og gir deg konkrete tilbakemeldinger og tips til hvordan du styrker dine sjanser i jobbintervjuet. På den måten stiller du godt forberedt til jobbintervjuet og vil styrke dine sjanser betraktelig. Pris: 3.125,- kr.

Karriereveiledning

I vår mest omfattende karriereveiledningspakke vil du få en grundig og systematisk kompetansekartlegging og bli bevisst på både tidligere arbeidserfaring, faglig kompetanse, personlig kompetanse og videre karrieremål. Du vil sitte igjen med et klart bilde av egen kompetanse og ressurser og få tydeliggjort dine karrieremål. Du vil også få en spisset og profesjonell CV, samt en spisset søknad til relevante stillinger eller arbeidsgivere.

undefined

Totalpakke: 8.500,- kr. 

Enkelttimer: 1.250,- kr.

Utarbeidelse av CV

Det finnes ingen entydig måte å utarbeide en CV på. Hvordan CVen skal se ut og hva den skal inneholde avhenger av sammenhengen den skal brukes i og bør målrettes mot stillingen du søke eller hvilken bransje du ønsker deg inn i. Vi bistår deg i arbeidet mot en spisset og målrettet CV som fanger arbeidsgivernes oppmerksomhet og øker dine muligheter for å bli innkalt til jobbintervju. Pris: 3.125,- kr.

Finner du ikke det du leter etter?

Ønsker du annen type jobbrelatert rådgivning enn tilbudene overfor? Ingen problem. Vi kan etter en uforpliktende samtale gi deg et konkret tilbud på rådgivning basert på dine ønsker, behov og budsjett.

Kontakt oss:

Oslo og Akershus
Kari Haugkarha@as3.no – 913 90 837
Rogaland
Maruan Tammaouimtam@as3.no – 905 33 963
Andre steder i landet
Mette Kristensenmkri@as3.no – 988 18 240

Kontakt

Synes du dette virker interessant eller har flere spørsmål må du gjerne ta kontakt på mail: employment@as3.no

HER FINNER DU OSS