Les vår blogg

AS3 Employment Karriererådgivere

Navn: Ove Heggedal
Stilling: Karriererådgiver

Ove har mange års erfaring som leder, rådgiver og fasilitator. Han har laget kurs og undervist i tematikk som prestasjonsutvikling, motivasjon, målstyring og selvledelse, og er mye brukt som coach og rådgiver. Han er utdannet markedsøkonom og har bakgrunn fra Forsvaret. Han har jobbet som hodejeger og rekrutterer i flere år, og har hatt personalansvar i både store og små bedrifter.

Blant hans nøkkelkvalifikasjoner er å jobbe med prestasjonsutvikling og lederskap. Han drives av å jobbe tett med mennesker i endringer og utvikling. Er dyktig i kommunikasjon og bruker aktivt samtaletek-nikker, både i coaching, rådgivning og presentasjon. Hans erfaring med å veilede mennesker har gitt ham verdifull innsikt i hva som skal til for å flytte mennesker. Det gir ham mening å få bruke sin erfaring og innsats i arbeidet med å hjelpe arbeidssøkere videre i deres karriere.

Navn: Kari Haug 
Stilling: Karriererådgiver

Kari har bred erfaring fra næringslivet, kombinert med at hun også har oppnådd gode resultater i arbeidet som karriereveileder.

Hun har svært høy kompetanse på markedsarbeidet gjennom sin lange erfaring fra næringslivet innen blant annet bank og finans. Hun har i tillegg bred ledererfaring, både ved å lede ulike arbeidsmar-kedstiltak og som leder i andre bransjer, noe som har gitt henne omfattende erfaring om hva som skal til for å lykkes som ansatt. Hun er ryddig i tilbakemeldinger, og leverer alltid det hun lover. Hun har evnen til å stille krav på en positiv måte, og synes at ting som er gjort er de beste tingene.

Kari har høyere utdanning som inkluderer blant annet markedsføring og organisasjonspsykologi. Dette gir henne også en god teoretisk bakgrunn i forhold til å angripe arbeidsoppgavene. 

Navn: Ståle Stokke 
Stilling: Karriererådgiver

Ståle har lang erfaring som toppleder innenfor varehandel, industri, horeca og reiseliv. Han har jobbet med omstilling, rekruttering, strategiske prosesser og drift. Som karriererådgiver har han bistått over 1000 mennesker i karriereomstillings- og endringsprosesser. Han er sertifisert mentaltrener – PMT og innen SCI (Strucktured Career Interview) og bygget kompetanse i bruk av MI (Motiverende Intervju)

Hans nøkkelkompetanse ligger innen bevisstgjøring, utvikling og omstilling av mennesker og organisasjoner, og har et sterkt fokus på mål og resultat.

Ståle kjennetegnes i å skape engasjement, motivasjon og inspirasjon for å få deg til å gjøre endringer som er nødvendig for at du skal nå dine mål. Han er tydelig i sitt arbeid og vet hvordan du kan lykkes. 

Navn: Håkan Wennerblom 
Stilling: Karriererådgiver

Håkan har lang ledererfaring fra næringslivet og kjenner til et vidt omfang av bransjer fra cruisevirksomhet, deriblant transport, butikk og restaurantnæringer. Han har i over 19 år vært del av ledergruppen i Stena Line, og opparbeidet seg betydelig erfaring fra en rekke ulike avdelinger og oppgaver.

Håkan er en diplomert markedsøkonom som drives av utvikling.  Han har oppnådd mange gode resultater, deriblant å forandre negativt resultat til positivt resultat for Stena Line Oslo på kort tid. Han har også lang erfaring som rådgiver og har jobbet med flere ulike målgrupper innen karriereveiledning.

Han har arbeidet mye med salg, markedsføring og produktutvikling.  Han er god til å effektivisere rutiner samtidig med en genuin interessere i å skape langsiktige kunde- og samarbeidsrelasjoner både internt og eksternt.

Navn: Ine Merethe Øyri 
Stilling: Karriererådgiver

Ine har helsefaglig bakgrunn og har i mange år arbeidet som sykepleier. Hun har også lang erfaring fra ulike oppgaver innen eiendomsmegling, og har i tillegg jobbet med arbeidsformidling i flere år.

Ine brenner for mennesker, og hun liker å motivere og inspirere folk til å se muligheter fremfor begrensninger. Hun er målbevisst, strukturert og arbeidsom, og hun går eksepsjonelt godt sammen med andre mennesker.

En av hennes beste egenskaper er at hun makter å stille krav på en måte som motiverer og skaper fremdrift. Ine er en person det er lett å få tillitt til, og hennes kollegaer sier hun er en miljøskaper som det alltid er hyggelig å være sammen med. Hun er naturlig strukturert, samtidig som hun er utpreget fleksibel.