Velkommen til AS3 UNGINN

I samarbeid med NAV tilbyr AS3 Employment et tiltak som skal hjelpe deg som arbeidssøker å bli bedre kjent med dine muligheter på arbeidsmarkedet. I løpet av tiden hos oss vil du bli en bedre jobbsøker og komme ett skritt nærmere jobb. Gjennom engasjerende undervisning, personlig rådgivning, gruppearbeid og utflukter gir vi deg alle redskapene du trenger for å komme i jobb.

Innhold

Vi tror på langsiktige løsninger og ønsker å samarbeide med deg for å skape de beste forutsetninger for deg og din fremtid. AS3 Employment legger alltid vekt på å dra inn deltageren i størst mulig grad – slik at alle avgjørelser og valg er dine – dette er din prosess!

Ved å delta på UngINN vil du blant annet lære om:

  • Din prosess mot målet – hvilke tanker, følelser og reaksjoner kan du forvente?
  • Dine muligheter på arbeidsmarkedet – hva kan du, hvor er jobbene, hvordan tar jeg kontakt?
  • Bli en god jobbsøker – hva skal til for at arbeidsgiver skal ansette akkurat deg?
  • Hvordan gjøre et godt inntrykk i din nye jobb – hvem er du, hva er en god hverdagsrutine og gode vaner for deg og din situasjon?

Kontakt

Synes du tiltaket virker interessant eller har flere spørsmål må du gjerne ta kontakt på telefon 915 65 061 eller sende mail til employment@as3.no.

her finner du oss

Hvordan foregår det?

Vi ønsker at tiden hos oss skal være en god opplevelse – fra første til siste dag. Ved oppstart vil du få all informasjonen du trenger, en samtale med din personlige AS3-rådgiver og en god velkomst i gruppen. Videre på tiltaket vil dagene være fylt av ulike aktiviteter som blant annet individuell rådgivning, gruppeundervisning, praktiske oppgaver både alene og i grupper, bedriftspresentasjoner, utflukter – for å få deg klar til å lykkes med aktiv jobbsøking.

Inspirende arbeidsmiljø

Hos AS3 Employment er vi opptatte av et godt arbeidsmiljø da vi mener dette er helt avgjørende for å sikre at du trives hos oss. Vi setter av tid til flere felles aktiviteter for et bedre samhold i gruppen, et større nettverk av bekjente i samme situasjon som deg – og et mer effektivt læringsmiljø. Hos oss vil du også ha tilgang til oppdaterte PC’er m/internettilgang, printer, skanner og telefon samt dagens aviser og kjøkkenfasiliteter med gratis te og kaffe. Vi gleder oss til å se deg på vårt senter i Vestmar!

AS3 Portalen

Som en del av ditt program får du tilgang til AS3 Portalen.

Trykk her for å logge inn

UngINN - tiltak for deg som er mellom 18 og 30